حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران
122

انجمن علمی دانشجویی علوم صنایع غذایی دانشگاه گیلان با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران در آذرماه ۱۳۹۵ به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می نماید.

محورهای کنفرانس عبارتند از:

تکنولوژی مواد غذایی

  • روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
  • روش های نوین پایش کیفیت
  • ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
  • کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
  • فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
  • بسته بندی های نوین صنایع غذایی
  • فرآوری پسماندهای کشاورزی
  • تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
  • راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
  • روش های نوین نگه داری مواد غذایی
  • کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
  • استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
  • غنی سازی مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند

میکروبیولوژی مواد غذایی

  • ایمنی مواد غذایی
  • پری بیوتیک و پروبیوتیک

مهندسی صنایع غذایی

  • مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

  • شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  • گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
  • سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

مباحث نوین در صنایع غذایی

  • فرآورده های غذایی ارگانیک
  • نانو فناوری در صنایع غذایی
  • کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

برای ارسال مقاله و کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره به آدرس  http://www.scfst.ir مراجعه نمایید.

تماس با ما
013-33690521
رشت، بزرگراه خلیج فارس (کیلومتر 5 جاده قزوین)
معاونت فرهنگی و اجتماعی
به روز سانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir
تمامی حقوق برای دانشگاه گیلان محفوظ است.