حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
نشست ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۷ ـ ۹۶ دانشگاه گیلان | سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۲۶:۲۴

دراین نشست که با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیر امور آموزشی،مدیر امور دانشجویی، معاون و کارشناس فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی، رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی، نماینده اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و دبیران تشکل های دانشجویی دانشگاه برگزار شد، هریک از حاضرین پیشنهادات اجرایی حوزه خویش را مطرح نموده و بعد از مذاکره در زمینه برگزاری مراسم استقبال از ورودی های جدید سال تحصیلی ۹۷ ـ ۹۶  از جمله :تعیین روز مراسم، هماهنگی بازدید از موزه میراث روستایی، ایاب و ذهاب دانشجویان در روز مراسم ، برپایی غرفه برای معرفی تشکلهای دانشجویی، اطلاع رسانی، انجام تبلیغات محیطی و توزیع بسته فرهنگی و… تصمیماتی اتخاذ گردید.

شایان ذکر است نشست مذکور، ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه مورخ ۹۶/۰۶/۱۳ در اتاق معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی