حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
نشست ستاد قرارگاه علم الهدی ویژه راهیان نور | شنبه ۸ دی ۱۳۹۷ ۱۱:۰۰:۵۵

نشست ستاد قرارگاه علم الهدی ویژه راهیان نور با حضور اعضای مدعو در روز یکشنبه مورخ ۸ دی ماه ۹۷ در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد . در این جلسه خانم دکترکریمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص رویکرد ها و بایسته های لازم در اجرای برنامه فرهنگی راهیان نور مطالبی را بیان نمود. ایشان همچنین با بیان این مساله که باید به سوالات و دغدغه های نسل حاضر بویژه جوانان دانشجو با دید و نگاه کاملا علمی پاسخ داد، اجرای یک طرح پژوهشی در خصوص تأثیر اردوهای راهیان نور در هویت بخشی و هویت یابی مذهبی و ملی دانشجویان را نوید دادند .

سپس معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان و مسئول ستاد راهیان نور استان به بیان اهداف و تأثیرات این برنامه معنوی پرداخته و مشارکت همه واحدهای دانشگاهی را در هرچه باشکوهتر برگزار شدن این یرنامه خواستار شدند.

در ادامه نیز حاضران به بیان دیدگاه خود در خصوص لزوم برنامه ریزی و نحوه اجرای بهینه این برنامه فرهنگی فراگیر پرداختند و تصمیماتی اتخاذ گردید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی