حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
کارگاه آموزشی با عنوان «مهارت آموزی رابطه استاد و دانشجو» در دانشگاه گیلان برگزار شد. | یکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵:۵۵

کارگاه آموزشی با عنوان «مهارت آموزی رابطه استاد و دانشجو» ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه گیلان در روز یکشنبه مورخ ۹۵/۱۰/۱۲ از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ ظهر در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

مدرس این کارگاه دکتر سید موسی کافی عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه گیلان بود که ایشان به مباحثی در خصوص مهارت آموزی استاد و دانشجو پرداخت و آن را ذیل مهارت های زندگی دانست. بزعم سخنران، ویژگی های فردی استاد و فرایند اکتسابی نقش عمده ای در بهبود روابط استاد و دانشجو دارد. در حاشیه این کارگاه دو نفر از اساتید دانشگاه، نمایش کوتاهی در رابطه با موضوع کارگاه اجرا نمودند. این برنامه با ارائه نظرات و تجربیات اساتید حاضر در کارگاه به پایان رسید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی