حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
کنگره ملی پژوهش های نوین در روانشناسی شناختی در دانشگاه گيلان برگزار گردید | جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۲۷:۲۳

نخستین کنگره ملی دانشجویی پژوهش های نوین در روانشناسی شناختی دردانشگاه گيلان به همت انجمن علمی دانشجویی روان شناسی دانشگاه گیلان، اتحادیه دانشجویی روان شناسی و مشاوره کشور با همکاری دانشگاه گیلان،گروه روان شناسی دانشگاه گیلان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تاریخ ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ در دانشگاه گیلان برگزار گردید.

همایش مذکور با هدف ایجاد همگرایی بین گرایش ها و رشته های مختلف علم روانشناسی، ایجاد بستری مناسب جهت آشنایی روز افزون دانشجویان و اساتید دانشگاه های سراسر کشور و آخرین نوآوری ها در عرصه پژوهش در روانشناسی، ایجاد ارتباط هرچه بیشتر و فراهم آوردن بستری مناسب برای ایجاد تعاملات علمی، ارتقاء سطح دانش محققین، دانشجویان و کلیه شرکت کنندگان از طریق برگزاری پنل تخصصی در این کنگره، فراهم آوردن محیطی مناسب جهت عرضه آخرین دستاوردهای علمی کشور در زمینه رواشناسی، توسعه تعاملات علمی-پژوهشی بین جامعه دانشگاهی، شناسایی تنگناها و ظرفیتهای علمی و کاربردی علم رواشناسی و … برگزار شد.

مهمان های ویژه این کنگره پروفسور حسین نجمی (رئیس انجمن اعتیاد ایران،فوق تخصص روانپزشکی ،پژوهشگر و متخصص در توانبخشی اعتیاد، مشاوره و سرپرست امور پزشکی سفارت جمهوری اسلامی در لندن ، عضو هیئت علمی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، روانپزشک و مشاور مدیرعامل سازمان بهزیستی کشور)،  دکتر محمدتقی جغتایی( رئیس انجمن علوم اعصاب  ایران، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و متخصص نورو آناتومی و علوم اعصاب، موسس و رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، بنیانگذار و رییس انجمن علوم تشریح ایران، موسس و رییس انجمن علوم اعصاب ایران)،  دکتر مجید نیلی، دکتر پیمان حسینی ابهریان (دکترای تخصصی علوم اعصاب شناختی پزشک ، درمانگر و پژوهشگر در حوزه علوم اعصاب شناختی)و دکتر ستاره مختاری(محقق پسادکترای پژوهشکده علوم شناختی و مغز در دانشگاه شهید بهشتی) بودند.

از دیگر بخش های این کنگره برگزاری دو کارگاه تحت عنوان کارگاه نوروسایکوفارماکولوژی که از مباحث تخصصی و پر مخاطب حیطه روانشناسی می باشد توسط پروفسور حسین نجمی رئیس انجمن اعتیاد ایران و کارگاه وکسلر پیشرفته بزرگسال توسط دکتر علیرضا نظام دوست عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور رشت بود.

لازم به ذکر است فراخوان اولیه همایش در آذر ۱۳۹۵ اعلام شد و ۳۹۸ پژوهشگر نسبت به ثبت مقالات خود اقدام نمودند که از این بین ۳۲ مقاله برای ارائه شفاهی و ۲۳۸ مقاله نیز به صورت پوستر پذیرفته شدند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی