حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
سفر زیارتی قم و جمکران ویژه کارکنان خانم دانشگاه گیلان | شنبه ۱ دی ۱۳۹۷ ۰۸:۰۷:۰۱

بسیج اداری دانشگاه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان در نظر دارد سفر زیارتی ویژه کارکنان خانم دانشگاه به مقصد شهر مقدس قم و مسجد جمکران برگزار نماید.

زمان اعزام: ۱۰ لغایت ۱۲ بهمن ماه۹۷

همکاران ارجمند می توانندجهت ثبت نام تا تاریخ ۲۰ دی ماه ۹۷ به حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایند.

*هر همکار می تواند یک نفر همراه خانم با خود به این اردو بیاورد.

*هزینه ثبت نام این اردو، مبلغ ۵۰ هزار تومان برای هر نفر می باشد.

*به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت ثبت نام با افرادی است که زودتر اقدام به ثبت نام نمایند.

شماره تماس : ۳۳۶۹۰۵۴۹ و یا داخلی ۲۱۴۶

بسیج اداری دانشگاه گیلان