حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
سی و چهارمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویی ـ مرحله دانشگاهی | یکشنبه ۲ دی ۱۳۹۷ ۰۶:۱۴:۴۸

سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور (مرحله دانشگاهی)در بخشهای مختلف برگزار می گردد:

بخشها:

آوایی: قرائت تحقیق،قرائت ترتیل،حفظ ۵ جزء،حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل، اذان، دعا ومناجات خوانی، تواشیح.

ادبی: شعر، داستان نویسی، نمایش نامه نویسی، فیلم نامه نویسی.

هنری: خوشنویسی، نقاشی، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق و منبت، طراحی پوستر.

فنآوری: تولید نرم افزار، تولید اپلیکیشن، کانال شبکه های مجازی.

پژوهشی: مقاله نویسی، تلخیص کتاب.

معارفی: آشنایی با احادیث اهل بیت، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین، احکام، پرسمان قرآنی، سبک زندگی ایرانی- اسلامی.

زمان ثبت نام: ۱۵ دی الی ۲۰ بهمن ۹۷

آئین نامه

منابع آزمون بخش معارفی

جهت کسب اطلاع بیشتر به سایت معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه گیلان مراجعه یا با شماره ۰۱۳۳۳۶۹۰۵۴۵ تماس حاصل فرمایید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی