چاپ اول کتاب ارزیابی آمادگی جسمانی مرتبط با سلامتی منتشر شد. | سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ ۰۸:۳۰:۳۳

به نام خدا

چاپ اول کتاب «ارزیابی آمادگی جسمانی مرتبط با سلامتی» ترجمه  دکتر جواد مهربانی  استادیار گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران در ۲۲۰ صفحه  از سوی نشرشعاع دانش به چاپ رسیده است.

با کتاب حاضر علاوه بر معرفی آزمون های مناسب، هنجارها، جدول ها، نرم ها و شکل های مناسبی ارائه شده که به درک بهتر از شیوه های اجرای هر آزمون کمک می کند. دراین کتاب علاوه بر معرفی آزمون های میدانی و آزمایشگاهی مناسب و قابل اجرا، مبانی طراحی برنامه های آمادگی جسمانی نیز ارائه شده تا با درک بهتر از ارتباط بین این دو مقوله به خواننده کمک افزون تری برای برنامه ریزی ورزشی نماید. علاوه بر مربیان ورزشی، ورزشکاران و دانشجویان و افرادی که به منظور ارتقا و بهبود تندرستی خود در برنامه های ورزشی شرکت   می کنند، می توانند به راحتی از مطالب و راهنماها و دستورالعمل های موجود در کتاب استفاده نمایند.

این کتاب در هشت فصل شامل: مبانی و مفاهیم آمادگی جسمانی، غربالگری پیش از ارزیابی، ارزیابی عوامل خطرزا، ترکیب بدن، آمادگی عضلانی، انعطاف پذیری، آمادگی قلبی- تنفسی (آزمون های ورزشی میدانی و زیربیشینه و بیشینه) در سال ۱۳۹۷ منتشر شد.

روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir