چاپ اول کتاب دینامیک بدن انسان منتشر شد. | چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ ۰۶:۱۲:۵۱

به نام خدا

چاپ اول کتاب «دینامیک بدن انسان: مکانیک کلاسیک و حرکت انسان» ترجمه  دکتر سید حسین حسینی استادیار بیومکانیک ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران در ۴۰۰ صفحه بطور مشترک از سوی انتشارات دانشگاه گیلان و طنین دانش منتشر شده است.

در حال حاضر تعدادی کتاب برجسته و مهم در مورد موضوع استاتیک و دینامیک وجود دارد که برای دانشجویان مهندسی نگاشته شده‌اند و تمرکز اصلی آن­ها بر مکانیک سازه‌های دست‌ساز بشر است. می­توان ادعا نمود اثر حاضر، اولین کتاب ترجمه شده به زبان فارسی است که به طور تخصصی به مفاهیمی همچون استاتیک و دینامیک بدن انسان و مکانیک حرکت سه­بعدی پرداخته است. در این کتاب، به تجزیه و تحلیل مکانیکی حرکات رقص کلاسیک باله، پرش، دویدن، ضربه زدن، پرتاب کردن، بلند کردن وزنه، پرش با نیزه و حرکت سه‌بعدی شیرجه، پرداخته شده است. کتاب دینامیک بدن انسان می­تواند تا حد زیادی مورد توجه جراحان متخصص اصلاح و ترمیم عیوب استخوانی، فیزیوتراپ‌ها، کارشناسان و دانشجویان رشته‌های پزشکی ورزشی، حرکت‌شناسی و علوم ورزشی قرار گیرد.

کتاب حاضر، مطالب مهمی همچون ساختار بدن انسان، قوانین حرکت، حرکت ذرات، حرکت صفحه­ای اجسام، استاتیک، نیروهای داخلی و بدن انسان، ضربه و اندازه حرکت، انتقال انرژی، و حرکت سه­بعدی را در قالب نه فصل پوشش داده است.

روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir