چاپ اول کتاب فیزیولوژی تمرین منتشر شد. | دوشنبه ۳ دی ۱۳۹۷ ۰۷:۳۴:۴۷

به نام خدا

چاپ اول کتاب «فیزیولوژی تمرین» ترجمه  دکتر حمید اراضی  دانشیار گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران در ۳۹۷ صفحه از سوی نشرحتمی به چاپ رسیده است.

فیزیولوژی تمرین برای دستیابی به عملکرد بهینه، کتاب منحصر به فردی است که اطلاعات ضروری برای انتخاب موثرترین روش های بهبود عملکرد را ارائه می دهد. این کتاب ابتدا مخاطبان گرامی را با مفاهیم و مبانی فیزیولوژیک سازگاری آشنا می سازد و در ادامه مباحث مرتبط با تمرین برای ورزش ها و فعالیت های مختلف ارائه می دهد و در پایان، خلاصه ای از آخرین دستاوردهای پژوهشی پیرامون سایر عوامل موثر بر عملکرد و پتانسیل ورزشکار شامل تعدیل تدریجی بار تمرین، تغذیه و ترکیب بدن مطرح می نماید.

علاوه براین، کتاب پیش رو تنها منبع علمی است که درک مبانی فیزیولوژیک تمرین برای ورزش هایی با عملکرد بالا را براساس شواهد محکم و مستدل فراهم می کند و فرایندهای ایجاد و کنترل پاسخ سازگارانه بدن به تمرین را تبیین می کند همچنین جنبه های نظری و کاربردی تمرینات جسمانی را برای توجیه موثرترین محرک های سازگاری های ویژه ترکیب می نماید.

این کتاب در ۳ بخش و  ۱۱ فصل  در سال ۱۳۹۷ منتشر شد.

روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir