چاپ اول کتاب کاربرد نظریه های سازمان و مدیریت در ورزش منتشر شد. | دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۲۹:۴۴

به نام خدا

چاپ اول کتاب کاربرد نظریه های سازمان و مدیریت در ورزش تألیف دکتر رحیم رمضانی نژاد  استاد گروه مدیریت ورزشی و همکاران  در۳۶۲صفحه از سوی انتشارات طنین دانش به چاپ رسیده است.

این کتاب برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی مدیریت ورزشی تدوین و تلاش شده است مطالب پراکنده و متنوع نظریه های سازمان و مدیریت در تقسیم بندی های جدیدی با هم ترکیب شوند و تا حد ممکن به صورت کاربردی در مدیریت سازمان ها و رویدادهای ورزشی استفاده گردد. همچنین تا آنجا که مقدور بود سایر منابع اطلاع رسانی علمی برای به روزکردن و کاربردی ساختن موضوعات مرور شده است.

محتوای اصلی کتاب براساس موضوعات علمی مرتبط با سازمان و مدیریت در چهار بخش شامل مبانی شغل و سازمان، نظریه های ساختار سازمان، نظریه های مدیریت سازمان و مبانی زیستی و سیزده فصل با عناوین: سازمان و مدیریت در ورزش، مبانی ساختارشغل، ساختار سازمان، نظریه ساختار بوروکراتیک، تحول در ساختار سازمان، نظریه های مدیریت اداری و … در سال ۱۳۹۶ منتشر شده است.

روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir