کتاب مدیریت امنیت در رویدادهای ورزشی منتشر شد. | پنج شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲:۰۲

به نام خدا

چاپ اول کتاب «مدیریت امنیت در رویدادهای ورزشی»  ترجمه دکتر مهرعلی همتی نژاد استاد گروه مدیریت ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران در ۲۶۵ صفحه از سوی انتشارات طنین دانش به چاپ رسیده است.

امنیت اماکن و رویدادهای ورزشی یکی از چالش های مهمی است که مدیران ورزشی با آن مواجه هستند. حوادث ناگواری که در استادیوم های ورزشی داخل و خارج از ایران اتفاق افتاده است، وجود یک نظام تأمین امنیت در رویدادهای ورزشی را اجتناب ناپذیر می سازد. تمرکز بر امنیت رویدادها و اماکن ورزشی و رابطه آن با مسائلی همچون مدیریت جمعیت، مدیریت ریسک و مدیریت ایمنی می تواند اطلاعات کاربردی گسترده تری فراهم نماید. در همین راستا، به نظر می رسد منابع علمی نسبتاٌ محدودی در ارتباط با امنیت اماکن و رویدادهای ورزشی وجود دارد و کتاب حاضر از جمله اولین منابع علمی نگاشته شده در زمینه امنیت رویدادهای ورزشی است. مطالعه این کتاب و استفاده از محتوای پربار و روزآمد آن که نتیجه کوشش و تجارب نویسندگان اصلی این اثر است برای دانشجویان، پژوهشگران و اساتید محترم این حوزه آموزنده و سودمند خواهد بود.

این کتاب در نه فصل با عناوین: «محیطی امن و ایمن برای رویدادهای ورزشی»، «رهبری و همکاری های بین سازمانی»، «نظام های مدیریت حادثه»، «ارزیابی ریسک میادین برگزاری رویدادهای ورزشی»، «برنامه ریزی امنیت، خط مشی ها و تدابیر پیشگیرانه »، «پاسخ اضطراری و بازگشت به حالت اولیه»، «آموزش و پیاده سازی سیاست ها»، «تمرین آزمایش برنامه ها»،  «آینده مدیریت ایمنی و امنیت رویدادهای ورزشی» در سال ۱۳۹۶ منتشر شده است.

روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir