کتاب کاربرد آمار غیرپارامتری در علوم ورزشی منتشر شد. | چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۲۸:۳۹

به نام خدا

کتاب «کاربرد آمار غیرپارامتری در علوم ورزشی به همراه راهنمای گام به گام SPSS»  تألیف دکتر مهرعلی همتی نژاد استاد گروه مدیریت ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران در ۳۴۴ صفحه با تجدید نظر اساسی از سوی انتشارات طنین دانش به چاپ رسیده است.

پس از انتشار چاپ اول این کتاب در سال ۱۳۸۸ توسط انتشارات وارسته به خاطر پاره ای مزیت ها کتاب در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه گیلان و بعضی دانشگاه های دیگر مورد استفاده قرار گرفت. بنا به پیشنهاد تعدادی از همکاران دانشگاهی و فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی برای چاپ جدید، تجدید نظر نسبتاً اساسی در کتاب صورت گرفت. کتاب حاضر حاصل مطالعات و کوشش و تجارب نویسندگان این اثر است که برای دانشجویان، پژوهشگران و اساتید محترم این حوزه آموزنده و سودمند خواهد بود.

این کتاب در هفت بخش شامل مقدمه ای از آمار و SPSS، آزمون های یک نمونه ای، آزمون دو نمونه ای مستقل، آزمون های بیش از دو (K) نمونه مستقل، آزمون های دو نمونه همبسته، آزمون های بیش از دو (K) نمونه همبسته، آزمون های روابط همبستگی و بیست و دو فصل با عناوین: مفاهیم در آمار، آشنایی با فضای نرم افزار SPSS، آزمون خی دو یک گروهی، آزمون Uمان- ویتنی، آزمون فریدمن، آزمون نشانه ها یا علامت ها، ضریب همبستگی رتبه ای اسپیرمن و کندال  و … در سال ۱۳۹۶ منتشر شده است.

روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir