یار دیرین انقلاب به ملکوت اعلی پیوست. | چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴:۰۵

بسم الله الرحمن الرحیم

یَآ أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِى إِلَى‏ رَبِّکَ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً فَادْخُلِى فِى عِبَادِى وَادْخُلِى جَنَّتِى‏

مجاهد نستوه، اسطوره پایداری بر کلمه حق، یار دیرین امام و رهبری حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی ( قدّس الله نفسه الزکیه) به ملکوت اعلی پیوست.

آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۱۳ در نوق رفسنجان به دنیا آمد‌.  هاشمی تحصیل را، از سن ۵ سالگی در مکتب‌خانه‌ای در نوق آغاز نمود. در سن ۱۴ سالگی به قم رفت و به تحصیل علوم دینی پرداخت و به درجه اجتهاد نائل گردید.  در حوزه علمیه قم دروس مختلف را در محضر استادانی چون آیات عظام بروجردی‌، امام خمینی(ره )‌، داماد‌، گلپایگانی‌، حایری یزدی‌، نجفی مرعشی‌، علامه طباطبائی و …فرا گرفت‌.

وی در آنجا تحت تاثیر تعلیمات امام خمینی (ره) به سیاست روی آورد و به مبارزه با رژیم پهلوی پرداخت. با تبعید امام(ره)، نقش هاشمی در مبارزه با شاه و نمایندگی امام در داخل کشور پررنگ‌‌تر شد.

هاشمی در دوران پیش از انقلاب و در طول نهضت امام خمینی (ره) به صورت یک عضو فعال و همیشه در صحنه حضور داشته است. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی مصدر خدمات زیادی به انقلاب و مردم ایران شد. عضویت در شورای انقلاب‌، ریاست مجلس شورای اسلامی‌، ریاست جمهوری‌، ریاست مجلس خبرگان رهبری و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، بخشی از مسئولیت‌های آن مرحوم در طول دوران متمادی خدمت به جمهوری اسلامی است‌.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در شهریورماه ۱۳۸۶ در دومین اجلاس سالانه دوره چهارم مجلس خبرگان، به ریاست این مجلس مهم برگزیده شد.

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با حکم رهبر معظم انقلاب، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را از بهمن‌ماه سال ۱۳۶۸ تا پایان عمر برعهده داشت.

نام، یاد و آموزه های آن یار مهربان و دلسوز اسلام، انقلاب و ایران همواره بر تارک کشور و انقلاب اسلامی خواهد درخشید و الگوی وفاداران به آرمان های انقلاب اسلامی به یادگار در قلب ها و ذهن ها خواهد ماند.
روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی درگذشت این بزرگ مرد انقلاب را تسلیت عرض می نماید. . انشاالله که روح بزرگش در جوار رحمت الهی با اولیاء الهی و شهدا و امام بزرگوار محشور باد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir