هر روزی که در آن نافرمانی خدا نشود عید است. امام علی(ع)
اهدا یک دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا (HPLC) به دانشگاه گیلان | دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۱۷:۱۹

یک دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا (HPLC) ساخت کمپانی KNAUER مدل  PLATIN BLUE به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان از طرف مجموعه شرکت های شیمیایی بهان و مبناطیف به مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه گیلان اهدا و در آزمایشگاه آنالیز دستگاهی با مسئولیت دکتر علی اکبر عضو هیأت علمی گروه شیمی مستقر و مورد بهره برداری قرار گرفت.

دستگاه فوق یکی از مهمترین تجهیزات حوزه کروماتوگرافی است که به عنوان ابزار دقیق و قدرتمند جهت تجزیه کمی مواد دارویی، شیمیایی و تجزیه پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک کاربرد دارد که با توجه به آنالیزهای انجام شده با این دستگاه در حوزه های تشخیصی : اسیدهای آمینه، پروتئین‌ها، اسیدهای نوکلئیک، هیدروکربنها، هیدراتهای کربن، داروها، ترپنوئیدها، حشره‌کش‌ها، آنتی‌بیوتیکها، استروئیدها، گونه‌های آلی و گروهی از مواد گوناگون معدنی، اهمیت وجود این دستگاه ها را در مجموعه های آزمایشگاهی دوچندان کرده است.

از زحمات و خدمات شایان چندین ساله دکتر علی اکبر در حوزه آنالیز دستگاهی، عنصری و کروماتوگرافی و همچنین از مجموعه شرکت های شیمیایی بهان و مبناطیف به ویژه پیگیری های مهندس حکمتی برای اهدا دستگاه مذکور تشکر و قدردانی می شود.

.********* 33690475 - 013 mosharekat@guilan.ac.ir
رشت - کیلومتر 5 جاده تهران - مجتمع دانشگاه گیلان - سازمان مرکزی