هر روزی که در آن نافرمانی خدا نشود عید است. امام علی(ع)
بهره برداری از آزمایشگاه صنایع غذایی با حضور خیر ارجمند آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی | چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴:۱۶

روز سه شنبه مورخ ۰۶ / ۰۷ / ۱۳۹۵ طی مراسمی که با حضور خیر ارجمند آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی و همراهان برگزار گردید؛ از آزمایشگاه صنایع غذایی  در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان که با مساعدت ایشان و به نام مادر بزگوارشان زنده یاد افسانه بابک سمیعی (خواجوی)، ایجاد گردیده است، بهره برداری شد.

در این مراسم که با حضور پر شور چمعی از دانشجویان،اعضای محترم هیئت علمی دانشکده علوم کشاورزی، حاج حسین محمدی ازخیرین مدرسه ساز و عضو هیئت مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، حاج آقا عاشوری از خیرین بزرگ استان گیلان، رئیس و مدیر عامل بنیاد خیرین دانشگاه گیلان و جمعی از دانشگاهیان برگزار گردید؛ از تلاشها و نیت خیر خواهانۀ آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی قدردانی به عمل آمد. شایان ذکر است که این آزمایشگاه، با مساعدت پانصد (۵۰۰) میلیون ریالی این خیر ارجمند، تجهیز گردیده است.

آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی نیز پس از افتتاح آزمایشگاه، عنوان نمودند که به یاری خداوند همچنان در این را خیر مداومت خواهند ورزید و اعلام داشتند که در ادامه این راه مبلغ پانصد (۵۰۰) میلیون ریال دیگر برای تجهیز یک آزمایشگاه دیگر به نام پدر بزرگوارشان و با استفاده از امکانات مالی برادر گرامی شان آقای دکتر سیروس بابک سمیعی، پرداخت خواهند نمود.

dsc04715 dsc04726 dsc04695 dsc04709

.********* 33690475 - 013 mosharekat@guilan.ac.ir