هر روزی که در آن نافرمانی خدا نشود عید است. امام علی(ع)
خیر ارجمند آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی
Untitled

پیرو مذاکرات انجام شده، خیر ارجمند آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی به منظور کمک به تجهیز آزمایشگاه دانشگاه، مبلغ پانصد میلیون (۰۰۰/ ۰۰۰/ ۵۰۰)ریال متعهد گردیده‌اند و در تاریخ ۱۸/ ۱۲ / ۱۳۹۴، طی دیدار حضوری با آقای دکتر قلیزاده مسئول مشارکتهای مردمی دانشگاه در تهران، مبلغ دویست میلیون (۰۰۰/ ۰۰۰/ ۲۰۰) ریال آن را طی یک فقره چک به حساب کمک‌های مردمی دانشگاه گیلان، ارسال نموده و با استناد به توافقنامۀ امضا شده، مابقی را نیز در آینده نزدیک واریز خواهند نمود. ضمن سپاسگزاری از اقدام خداپسندانۀ این خیر ارجمند، به استحضار می رساند که با دریافت وجه و واریز آن به حساب کمک‌های مردمی دانشگاه گیلان،انشاءالله مبلغ مذکور، مطابق نیّت خیر محترم هزینه خواهد شد.

IMG_2444

مدیریت، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان، ضمن سپاس و قدردانی، برای آن نیکوکار گرامی و خانواده محترمشان، سلامتی همراه با عزت آرزو می نمایند.

Untitled.png2

IMG_2479

بهره برداری از آزمایشگاه صنایع غذایی با حضور خیر ارجمند آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی | چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵
dsc04707

روز سه شنبه مورخ ۰۶ / ۰۷ / ۱۳۹۵ طی مراسمی که با حضور خیر ارجمند آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی و همراهان برگزار گردید؛ از آزمایشگاه صنایع غذایی  در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان که با مساعدت ایشان و به نام مادر بزگوارشان زنده یاد افسانه بابک سمیعی (خواجوی)، ایجاد گردیده است، بهره برداری شد.

در این مراسم که با حضور پر شور چمعی از دانشجویان،اعضای محترم هیئت علمی دانشکده علوم کشاورزی، حاج حسین محمدی ازخیرین مدرسه ساز و عضو هیئت مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، حاج آقا عاشوری از خیرین بزرگ استان گیلان، رئیس و مدیر عامل بنیاد خیرین دانشگاه گیلان و جمعی از دانشگاهیان برگزار گردید؛ از تلاشها و نیت خیر خواهانۀ آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی قدردانی به عمل آمد. شایان ذکر است که این آزمایشگاه، با مساعدت پانصد (۵۰۰) میلیون ریالی این خیر ارجمند، تجهیز گردیده است.

آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی نیز پس از افتتاح آزمایشگاه، عنوان نمودند که به یاری خداوند همچنان در این را خیر مداومت خواهند ورزید و اعلام داشتند که در ادامه این راه مبلغ پانصد (۵۰۰) میلیون ریال دیگر برای تجهیز یک آزمایشگاه دیگر به نام پدر بزرگوارشان و با استفاده از امکانات مالی برادر گرامی شان آقای دکتر سیروس بابک سمیعی، پرداخت خواهند نمود.

dsc04715

dsc04726