هر روزی که در آن نافرمانی خدا نشود عید است. امام علی(ع)
خیر ارجمند حاج مهدی کیانی فرد

خیر بزرگوار حاج مهدی کیانی فرد، امسال نیز همانند سال گذشته، مبلغی را برای کمک به دانشجویان بی بضاعت دانشگاه گیلان، اختصاص دادند.

1
حاج مهدي كياني فرد یکی از نامدارترین خيرین کشور است که متجاوز از پنجاه سال است كه در امر خير براي جامعه خدمت مي كند. امور خیری همچون کمک به آزادی زندانيان در بند، احداث مسجد

(مانند مسجد مهديه در يوست آباد تهران که پیش از انقلاب اسلامی، توسط ایشان احداث شده است) ، احداث ۱۴ مدرسه در نقاط مختلف کشور مزیِن به نام چهارده معصوم (ع) که سه مورد آن در استان گیلان بوده است: ۱٫ در شهر فومن با نام دبستان امام جعفر صادق (ع) ، ۲٫ در لشت نشا با نام آموزشگاه امام حسن عسگري (ع) لشت نشاء ۳٫ آموزشگاه استثنایی در آج بیشه ناحیه ۲ رشت که در آستانه افتتاح است. ایشان، عنوان نموده اند که: در اين موضوع به مقتداي خود امام حسن مجتبي (ع) كه هر ساله نيمي از دارايي شان را صرف امور خيريه براي مستندان مي نمودند؛ اقتدا كرده است.
حاج مهدي كياني فرد ، در یکم اسفند ماه جاری (تاریخ ۰۱ / ۱۲ / ۱۳۹۴ ) نیز همانند سال گذشته مبلغ پنجاه میلیون (۰۰۰ / ۰۰۰ / ۵۰) ریال، را برای کمک به دانشجویان بی بضاعت دانشگاه گیلان، اختصاص دادند. مدیریت، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان، ضمن سپاس و قدردانی، برای آن نیکوکار گرامی و خانواده محترمشان، سلامتی همراه با عزت آرزو می نمایند.

بازدید خیر ارجمند حاج مهدی کیانی فرد از دانشگاه گیلان

ايسنا: مهدي كياني فرد:

نيت كردم نصف اموال خود را صرف مدرسه سازي در كشور كنم.
خبرگزاري دانشجويان ايران – گيلان :

نيت كردم نصف اموال منقول و غيرمنقول خود را صرف مدرسه سازي در كشور كنم.به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر حاج مهدي كياني فرد خير مدرسه ساز تهران گفت: متجاوز از پنجاه سال است كه در امر خير براي جامعه خدمت مي كنم و هر ساله حدود ده زنداني در بند آزاد مي كنم و چهل سال قبل مسجد مهديه يوست آباد تهران را ساختم تا اينكه از سوي رئيس جمهور پيشين دعوت به مدرسه سازي شدم و با افتتاح آموزشگاه امام حسن عسگري (ع) لشت نشاء احداث ۱۳ مدرسه در مقاطع مختلف تحصيلي توسط اين خير در كشور به اتمام رسيده است.  وي با بيان اين مطلب كه بنام چهارده معصوم ۱۴ مدرسه در مناطق محروم كشور احداث كنم، افزود: در اين موضوع به مقتداي خود امام حسن مجتبي (ع) كه هر ساله نيمي از دارايي شان را صرف امور خيريه براي مستندان مي نمودند اقتدا كردم.

انتهاي پيام
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷

12

ساختمان مدرسه استثنایی ۹ کلاسۀ در دست احداث توسط حاج آقا کیانی فرد در ناحیه ۲ آموزش و پرورش شهر رشت ( آج بیشۀ رشت)

روز شنبه ۱۰ مهر ماه ۱۳۹۵ روزی به یاد ماندنی در تاریخ آموزش و پرورش گیلان بود. در این روز خجسته، با حضور استاندار محترم، جمعی از مسئولان، دانش‌آموزان و مردم شریف استان گیلان، دستان سخاوتمند «حاج مهدی کیانی فرد» (چهره شاخص نیکوکاری در ایران)، با افتتاح آموزشگاه  ۱۲ کلاسه کودکان استثنایی با نام  “پیامبر اعظم (ص)” در شهر رشت، دری از دانش، دوستی و عشق را بر روی فرزندان این مرز و بوم گشود و برگ دیگری از کتاب ایثار و نوع دوستی را با شایستگی، ورق زد.

photo_2016-10-03_09-43-30

photo_2016-10-03_09-43-02