مراسم آئین بزرگداشت بازنشستگی همکار محترم جناب آقای محمد تقی نیک پی | یکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۳۰:۰۲

12

به موجب حکمی از طرف ریاست محترم دانشگاه، آقای “محمد تقی نیک پی شیخان همکار محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی از تاریخ ۹۵/۱۰/۵ به افتخار بازنشستگی نائل شدند. به همین مناسبت مراسمی جهت آئین بزرگداشت بازنشستگی ایشان در روز یکشنبه مورخ ۹۵/۱۰/۵ با حضور ریاست ، معاونین و کارکنان در اتاق شورای دانشکده برگزار گردید. در این مراسم ابتداء آقای دکتر رستمی رئیس محترم دانشکده از همکاری و زحمات آقای نیک پی در طول دوره حضورشان به عنوان  یک  کارمند نمونه اداری تقدیر بعمل آوردند و سپس  معاونین  و هریک از همکاران محترم ضمن ابراز رضایت  همکاری با نامبرده برای ایشان آرزوی توفیق  و سلامتی نمودند.

آقای نیک پی از تاریخ ۸۹/۱۰/۶ از دانشکده تربیت بدنی به دانشکده علوم انسانی انتقال یافته و در پستهای مرجع،کتابخانه، انبار و امین اموال با دانشکده همکاری داشته اند.

روابط عمومی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده ادبیات و علوم انسانی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir