گزارش برنامه های هفته پژوهش ۹۵ دانشکده ادبیات و علوم انسانی معاونت پژوهشی و اجرایی دانشکده | سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷:۲۲

مراسم افتتاحیه هفته پژوهش و فناوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال ۹۵ با حضور پژوهشگران، استادان و دانشجویان دانشکده در ساعت ۹ روز شنبه ۱۳ آذر با سخنرانی جناب آقای دکتر عباداله رستمی ریاست محترم دانشکده و جناب آقای دکتر مجید یاسوری معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده در تالار حکمت آغاز شد.

در ادامه روز شنبه ۱۳ آذر، ارائه مقالات دانشجویی در حدود ۷۰  عنوان مقاله به صورت سخنرانی و پوستر از گروه های آموزشی دانشکده با حضور اعضای هیأت علمی به عنوان داور در سالن­های سه گانه تالار حکمت از ساعت ۹ تا ۱۷ صورت گرفت. همچنین نمایشگاه با عنوان «تاریخ فرهنگ ایران باستان» توسط سرکار خانم دکتر حمیده بیگی عضو محترم هیأت علمی گروه مدیریت گردشگری و با همکاری تعدادی از دانشجویان  علاقمند برپا شد. این نمایشگاه به مدت ۳۳ روز تا روز دوشنبه ۱۵ آذر ادامه یافت.

در روز یکشنبه ۱۴ آذر با دعوت از جناب آقای دکتر نعمت اله فاضلی ریاست محترم پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کارگاه با عنوان «نوشتن به مثابه پژوهش» و سخنرانی علمی با عنوان «علوم انسانی و اجتماعی را چرا و چگونه تدریس کنیم؟» در تالار حکمت انجام پذیرفت. این کارگاه و سخنرانی علمی ارزنده با همکاری گروه علوم اجتماعی و معاونت فرهنگی دانشگاه انجام پذیرفت.

در روز یکشنبه ۱۴ آذر کارگاه با عنوان «گرایش های جدید در زبان شناسی» توسط جناب آقای دکتر منصور شعبانی، جناب آقای دکتر محمدامین صراحی، سرکار خانم دکتر مریم دانای طوس اعضای محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی برگزار شد.

در روز دوشنبه ۱۵ آذر کارگاه، سخنرانی علمی، مناظره به شرح زیر برگزار شد:

کارگاه «رویکردهای نو در آموزش زبان انگلیسی؛ نظریه­ها و روش­ها» توسط سرکار خانم دکتر ژاله حساسخواه، جناب آقای دکتر مسعود خلیلی ثابت، جناب آقای دکتر عبدالرضا تحریری و جناب آقای یداله شهابی اعضای محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی

سخنرانی علمی «دگرگونی معرفت شناختی در متدشناسی علوم انسانی» توسط جناب آقای دکتر منصور هاشمی عضو محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی

مناظره «تکامل انواع و دیدگاه قرآن» توسط جناب آقای دکتر محمدرضا باغبان زاده، جناب آقای دکتر سیدمحمدحسین میرابوطالبی، سرکار خانم فضیلت روحانی اعضای محترم هیأت علمی گروه معارف اسلامی

کارگاه «آموزش پایان نامه نویسی» توسط جناب آقای دکتر احمد جانسیز عضو محترم هیأت علمی گروه علوم سیاسی

در روز دوشنبه ۱۵ آذر ساعت ۱۵ مراسم اختتامیه هفته پژوهش ۹۵ دانشکده ادبیات و علوم انسانی با تلاوتی چند از قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. سپس ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر رستمی در مورد جایگاه و اهمیت پژوهش در دانشگاه و جامعه سخنرانی نمودند. در ادامه معاونت محترم پژوهشی و اجرایی دانشکده جناب آقای دکتر یاسوری به ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشکده در سال ۹۴ و جایگاه دانشکده در دانشگاه و گروه های آموزشی و مقایسه آن با عملکرد پژوهشی سالهای ۹۱ و ۹۲ و ۹۳ پرداختند. ایشان قرار گرفتن دو نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده از گروه مدیریت، جناب آقای دکتر محسن اکبری و جناب آقای دکتر محمود مرادی را در بین ۱۰ نفر اول دانشگاه که دارای بیشترین امتیازات پژوهشی در سال ۹۴ بودند، تبریک گفتند. همچنین ایشان انتخاب سه نفر پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی به ترتیب:

جناب آقای دکتر محسن اکبری عضو محترم هیأت علمی گروه مدیریت

جناب آقای دکتر محمود مرادی عضو محترم هیأت علمی گروه مدیریت

جناب آقای دکتر رضا سیمبر عضو محترم گروه علوم سیاسی

را تبریک گفتند. ایشان در ادامه خاطر نشان نمودند که در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه در روز شنبه ۲۰ آذر از ایشان تقدیر خواهد شد.

در ادامه از پژوهشگران برتر در سه حوزه تقدیر به عمل آمد:

اعضای محترم هیأت علمی که به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده در سال ۹۵ انتخاب شدند، به ترتیب:

آقای دکتر مجید یاسوری عضو محترم هیأت علمی گروه جغرافیا

آقای دکتر محمدحسن قلیزاده عضو محترم هیأت علمی گروه مدیریت

آقای دکتر سید امیر نیاکویی عضو محترم هیأت علمی گروه علوم سیاسی

آقای دکتر فرهاد اصغری عضو محترم هیأت علمی گروه علوم تربیتی و مشاوره

آقای دکتر عباسعلی حسین خانزاده عضو محترم هیأت علمی گروه روانشناسی

آقای دکتر مصطفی ابراهیم پور عضو محترم هیأت علمی گروه مدیریت

آقای دکتر ابراهیم مسعودنیا عضو محترم هیأت علمی گروه علوم اجتماعی

همچنین از جناب آقای دکتر حسن چاوشیان عضو محترم هیأت علمی گروه علوم اجتماعی که صاحب بیش از ۲۰ عنوان ترجمه کتاب ارزنده هستند، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

آقای حسین واحد کارشناس گروه علوم تربیتی و مشاوره و گروه زبان روسی به عنوان پژوهشگر برتر در حوزه کارشناسان دانشکده انتخاب و از ایشان تقدیر شد.

در ادامه از دانشجویان پژوهشگر برتر  در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تقدیر شد.

از مقطع کارشناسی: آقای مهدی شاددل بصیر دانشجوی کارشناسی زبان روسی

از مقطع کارشناسی ارشد: خانم مریم سجودی دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا

از مقطع دکتری: آقای علی اصغر ستوده دانشجوی دکترای روابط بین الملل انتخاب شدند.

انتخاب و تقدیر از مقاله برتر دانشجویی از گروه­های آموزشی دانشکده برای ارائه مقالات به صورت سخنرانی صورت پذیرفت.

از گروه حقوق: خانم زهرا سیار سپهری

از گروه زبان و ادبیات انگلیسی: خانم آزاده فرحناک

از گروه علوم تربیتی و مشاوره: آقای بهرام پناهی

از گروه مدیریت: آقای شایان جلالت

از گروه روانشناسی: خانم زهرا حمیدلو

از گروه علوم اجتماعی: خانم فاطمه ارسالی

از گروه زبان و ادبیات عربی: خانم فاطمه سیرتی مهر

از گروه علوم سیاسی: آقای داریوش هوشمند

از گروه زبان و ادبیات فارسی: خانم مریم پور ابراهیم

از گروه زبان روسی: خانم صدیقه رهبر رستگار پورزنجانی

در ادامه جشنواره ایده نو در حوزه علوم انسانی با حضور سرکار خانم دکتر مریم دانای طوس مسئول کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشکده، از ایده پرداز برتر دانشکده خانم مریم سجودی تقدیر شد. جلسه اختتامیه هفته پژوهش و فناوری دانشکده در سال ۹۵ با پذیرایی خاتمه یافت.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده ادبیات و علوم انسانی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir