بازدید شورای صنعت دانشگاه گیلان از کارخانه پارس موکت | چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸:۴۶

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان به همراه کارگروه نساجی و سلولزی شورای صنعت دانشگاه گیلان در راستای توسعه و ارتقا روابط صنعت و دانشگاه از کارخانه پارس موکت بازدید نمودند.

در این بازدید، ضمن ارزیابی امکانات و تجهیزات مجموعه‌ی مذکور ، گفتگو پیرامون چالش­های کنونی صنعت کشور و به طور خاص صنعت نساجی استان گیلان ، طرح پیشنهاد­هایی جهت برون رفت از شرایط موجود توسط  اعضای کارگروه، توافقاتی در زمینه ی برگزاری جلسات انتقال دانش و تجربیات صنعت نساجی برای علاقه­ مندان و دانشجویان این حوزه در دانشگاه گیلان، تأمین نیروی انسانی مورد نیاز و برنامه­ ریزی جهت برگزاری دوره های کارآموزی در این مجموعه صنعتی حاصل شد. شورای صنعت دانشگاه گیلان در راستای ارتقا همکاری‌های صنعت استان و دانشگاه، سلسله بازدیدهایی از صنایع مختلف خواهد داشت که این بازدیدها با هدف آسیب‌شناسی صنایع و فراهم کردن بستر لازم برای همکاری دانشگاه و مجموعه‌های صنعتی استان انجام می‌گیرد.

مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه