عقد قرارداد پژوهشی و بازدید شورای صنعت دانشگاه گیلان از کارخانه فولاد آناهیتا | دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۰۹:۰۲

رئیس ارتباط با صنعت دانشگاه گیلان به همراه کارگروه صنایع فلزی و قطعات خودرو شورای صنعت دانشگاه گیلان در راستای توسعه و ارتقا روابط صنعت و دانشگاه از کارخانه فولاد آناهیتا بازدید نمودند.

در این بازدید، ضمن ارزیابی امکانات و تجهیزات مجموعه‌ی مذکور، طرحی با عنوان «ارزیابی زیست‌محیطی شرکت ذوب و ریخته‌گری درفک شمال» توسط اعضای هیئت‌علمی دانشگاه گیلان پیشنهاد و طی رایزنی‌های به عمل آمده از جانب شورای صنعت دانشگاه، قرارداد همکاری در زمینه‌ی انجام این طرح منعقد شد. شورای صنعت دانشگاه گیلان در راستای ارتقا همکاری‌های صنعت استان و دانشگاه، سلسله بازدیدهایی از صنایع مختلف خواهد داشت که این بازدیدها با هدف آسیب‌شناسی صنایع و فراهم کردن بستر لازم برای همکاری دانشگاه و مجموعه‌های صنعتی استان انجام می‌گیرد. قرارداد منعقد شده، منتج از این سلسله بازدید‌ها است.

مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه