بازدید شورای صنعت دانشگاه گیلان – کارگروه صنایع غذایی از صنایع گنجه رودبار | سه شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۶ ۰۶:۵۷:۴۴

مدیرکارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان به همراه کارگزوه صنایع غذایی شورای صنعت دانشگاه ، در راستای توسعه و ارتقاء روابط صنعت و دانشگاه از کارخانه روغن کشی گنجه رودبار بازدید نمودند .

در این بازدید که با هدف کاربردی کردن تحقیقات دانشگاهی و حل مشکلات و مسائل موجود در صنایع انجام گرفت ، ضمن بازدید میدانی از امکانات و تجهیزات صنعت مذکور ، پیشنهادات و ایده هایی در حوزه های زیست محیطی ، عذایی و بهبود مدیریت توسط اساتید دانشگاه گیلان مطرح شد و درموردشان بحث و تبادل نظر گردید . در پایان مقررشد پیشنهادات مطروحه توسط دانشگاه به صورت رسمی به صنعت گنجه رودبار اعلام تا در جلسات آتی در مورد چگونگی اجرایی شدنشان تصمیم گیری شود .

مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه