شرکت مدیریت تولید برق شازند

شرکت مدیریت تولید برق شازند عناوین تحقیقاتی تایید شده نیروگاه حرارتی شازند در سال ۱۳۹۵ را تقدیم می نماید.پژوهشگران  دانشگاه در صورت تمایل میتوانند برای انجام هر یک از پروژه ها، فرم پیشنهاد تحقیق را تکمیل و به آدرس ارائه شده در سایت نیروگاه ارسال نمایند.

لازم به ذکر است که فرم ها و نحوه ارتباط با بخش تحقیقات نیروگاه حرراتی شازند در بخش مقاله و تحقیق سایت اینترنتی نیروگاه به آدرس www.Shazandtpp.ir موجود می باشد.

عناوین اولویتهای تحقیقاتی شرکت مدیریت تولید برق شازند در سال ۱۳۹۵

1. مدل سازی مشعل های نیروگاه حرارتی شازند و تاثیر پارامترهای مختلف از جمله فشار بخار اتمایزینگ در پایداری شعله
  2. بررسی و شناسایی عوامل عملکرد کاذب رله های حفاظتی ژنراتور نیروگاه حرارتی شازند (مطالعه موردی رله ۹۵%       pole slip & Stator Earth Fault)
  3. اصلاح سیستم حفاظتی فیدرهای موتوری باس های ۴۰۰ ولت