اردوی سیاحتی زبان آموزان مرکز آموزش زبان فارسی | شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ ۰۶:۰۸:۰۴

اردوی سیاحتی،گردشگری پایان دوره دانشجویان دولتی آستاراخان روسیه در شهرهای اصفهان،کاشان و قم برگزار شد.

دانشجویان رشته ادبیات فارسی دانشگاه دولتی آستاراخان در اردوی چهار روزه از اماکن گردشگری عالی قاپو،کاخ چهل ستون،مسجد امام،مسجد شیخ لطف الله ،موزه کلیسای وانک و بازار قیصریه اصفهان بازدید کردند.

آکواریوم و باغ پرندگان ، سی سه پل و پل خواجو از دیگر مکانهای گردشگری مورد بازدید دانشجویان مهمان از آستاراخان در شهر اصفهان بود.

آشنایی با فرهنگ ایران زمین و استفاده از غذاهای سنتی ایرانی بخش مورد استقبال دانشجویان روسی بود.

شاهکارهای معماری خانه طباطبایی ها و خانه بروجردی ها در کاشان ،مراحل پخت گز و سوهان و فرهنگ استفاده مردم ایران از گلاب ،عرقیات و گیاهان دارویی کاشان و دیدن مناره های با عظمت مسجد جمکران از دیگر مراکز مورد بازدید دانشجویان بود که با اقبال مواجه گشت.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل