اردوی فرهنگی، زیارتی و سیاحتی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه گیلان | سه شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۲۸:۲۱

اردوی فرهنگی، زیارتی و سیاحتی، ویژۀ دانشجویان غیرایرانی دانشگاه گیلان به مقصد مشهد مقدس و زیارت آستان مبارک امام هشتم شیعیان جهان، حضرت امام رضا (ع) برگزار شد.

در این اردو که از روز جمعه ۲۷ اسفند ماه ۱۳۹۵ آغاز شد و تا روز شنبه پنجم فروردین ماه ۱۳۹۶ ادامه داشت؛ جمعی از دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه گیلان حضور داشتند.این دانشجویان غیر ایرانی که از کشورهای سوریه، یمن، تاجیکستان، روسیه و آلمان بودند؛ به سرپرستی هیئتی ایرانی از کارشناسان روابط بین الملل دانشگاه گیلان، دبه زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) مشرّف شدند.

پس از آن نیز  از شهر طوس و آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی Tجاذبه های فرهنگی و تاریخی شهر کلات و کاخ نادری، جاذبه های فرهنگی و تاریخی شهر کهن نیشابور مانند قدمگاه حضرت امام رضا (ع)، آرامگاه عطار نیشابوری، آرامگاه خیام نیشابوری و … بازدید کردند.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل