انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه گیلان و دو دانشگاه از کشور فرانسه | چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ ۰۶:۰۷:۲۵

در نشست مشترکی که صبح روز دوشنبه ۲۲ آذر ماه ۹۵ در مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، با حضور وزرای علوم دو کشور ایران و فرانسه و تنی چند از روسای دانشگاههای دو کشور برگزار شد، در خصوص عملیاتی شدن برنامه های تدوین شده در نشست های پیشین و نیز گسترش همکاری های علمی تحقیقاتی با مراکز علمی اروپایی بحث و تبادل نظر شد. وزیر علوم کشور فرانسه به همراه ۴۰ تن از روسای دانشگاهها و مراکز پژوهشی این کشور با هدف گسترش همکاری های علمی به ایران سفر کردند.

پس از این نشست و در جلسه ای مستقل با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و روسای دانشگاه های فرانسه، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه گیلان و دانشگاههای استراسبورگ و انسام فرانسه منعقد شد. بر اساس متن تفاهم نامه های امضا شده قرار است دانشگاه گیلان و دانشگاههای انسام پاریس و استراسبورگ در زمینه برقراری دوره های مشترک، تبادل استاد و دانشجو و انجام مطالعات پژوهشی مشترک همکاری داشته باشند.

شایان ذکر است دانشگاه استراسبورگ با دارا بودن بیش از ۴۶۰۰۰ دانشجو، ۳۷ دپارتمان و ۷۳ واحد تحقیقاتی یکی از بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاههای کشور فرانسه است و تاکنون تعدادی از اعضای هیأت علمی این دانشگاه موفق به کسب جایزه نوبل شده اند. دانشگاه انسام پاریس یکی از بهترین دانشگاههای کشور فرانسه است که بر اساس تفاهم نامه منعقده قرار است در زمینه های فنی و مهندسی با دانشگاه گیلان همکاری علمی داشته باشد.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل