انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه گیلان و دانشگاه فولدا آلمان | سه شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱:۴۹
IMG_2254

در راستای تعمیق روابط و گسترش همکاریهای بین المللی دانشگاه گیلان و در آخرین روز از سفر هیأت اعزامی از دانشگاه علمی کاربردی فولدای آلمان تفاهم نامه همکاری میان دو دانشگاه به امضای رؤسای دانشگاه های گیلان و فولدا رسید.
در نشستي که رئیس و نمایندگان این دانشگاه با دکتر احمد رضی رییس دانشگاه گیلان و تنی چند از معاونان و مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه داشتند، طرفین با امضای تفاهم نامه و گفتگو درباره همکاری مشترک در موضوعات علمی، نشست را به پایان بردند.

اهم موارد تصویب شده در تفاهم نامه عبارتند از:

ارتقای همکاریهای علمی و تبادل اعضای هیأت علمی

• دعوت از اعضای هیأت علمی دو دانشگاه برای مشارکت در پروژه های تحقیقاتی و سخنرانی های تخصصی
  • تعریف زمینه­ های مشترک برای فعالیت های پژوهشی و تسهیل فرایند اجرای پروژه های تحقیقاتی مصوب
  • اجازه دسترسی به کتابخانه های دو دانشگاه
  • تبادل اعضای هیأت علمی به مدت یک ترم یا یک سال تحصیلی

برنامه تبادل دانشجو

• ارائه دو بورس تحصیلی به دانشجویان دانشگاه گیلان (به مدت یک نیمسال تحصیلی)
  • اعزام دانشجویان به صورت برنامه های تبادل دانشجو و یا دوره های کارآموزی

IMG_2266