بازدید رئیس موسسۀ شرق شناسی دانشگاه اسلاونی ارمنستان و هیات همراه از دانشگاه گیلان | شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۱۸:۴۴

پروفسور گارنیک آساطوریان رئیس موسسۀ شرق شناسی دانشگاه اسلاونی ارمنستان به همراه ۲ تن از مسئولین این دانشگاه ضمن بازدید از دانشکده های معماری و هنر، ادبیات و علوم انسانی و پژوهشکده گیلانشناسی از نزدیک با توانمندیهای این دانشکده ها و دانشگاه گیلان آشنا شدند.
در نشست مشترکی که در دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور رئیس، معاونین و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده برگزار شد در خصوص زمینه های مشترکی که برای فعالیت علمی بین دو دانشگاه وجود دارد، بحث و تبادل نظر شد.
پروفسور آساطوریان، علاقمندی خود را برای همکاری های مشترک در زمینه های آموزشی و پژوهشی اعلام داشت و خواهان بازدید هیاتی به نمایندگی از دانشگاه گیلان در آینده نزدیک از دانشگاه اسلاونی ارمنستان شد.
با عنایت به علاقمندی دو طرف برای همکاری های مشترک علمی، موافقت شد تا از ابتدای سال تحصیلی آینده، تبادل دانشجو به صورت دوره های کوتاه مدت میان دو دانشگاه انجام گیرد. همچنین مقرر شد تا دانشگاه گیلان در همایش بین المللی قومیت ها که در اکتبر سال ۲۰۱۷ در موسسۀ شرق شناسی دانشگاه اسلاونی ارمنستان برگزار می شود؛ مشارکت داشته باشد. در پایان تفاهم نامه همکاری دوجانبه میان دو دانشگاه با امضای روسای دو دانشگاه در پژوهشکده گیلانشناسی، توسط رئیس موسسۀ شرق شناسی دانشگاه اسلاونی و رئیس پژوهشکده گیلان شناسی تبادل شد.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل