بازدید هیات دانشگاه گیلان از دانشگاههای آلمان و فرانسه | شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰:۰۹

در راستای گسترش تعاملات علمی بین المللی با دانشگاه های خارج از کشور، به دعوت رئیس دانشگاه فولدای آلمان هیاتی از دانشگاه گیلان به کشور آلمان عزیمت و از دانشگاه های فولدا و هامبورگ بازدید بعمل آورد. پس از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه گیلان و فولدا در اسفند ماه سال ۱۳۹۴ ، هیات دانشگاه گیلان در راستای عملیاتی کردن تفاهم نامه با رئیس دانشگاه فولدا و روسای دانشکده های مختلف این دانشگاه ملاقات کرده و در خصوص تبادل اعضای هیات علمی و دانشجو به بحث و تبادل نظر پرداختند. بر اساس توافقات بعمل آمده مقرر شد سالانه ۶ دانشجوی دانشگاه گیلان برای دوره های مختلف با بورس دانشگاه فولدا به کشور آلمان اعزام شوند. در حاشیه این بازدید، هیات دانشگاه گیلان ضمن دیدار با دانشجویان دانشگاه گیلان که در دانشگاه فولدا مشغول به تحصیل هستند، از نزدیک در جریان مسائل این دانشجویان قرار گرفت. همچنین در بازدید از دانشگاه هامبورگ زمینه های اولیه برای همکاری مشترک بین موسسه آسیا و آفریقا دانشگاه هامبورگ با گروه های مرتبط در دانشگاه گیلان شکل گرفت. هیات دانشگاه گیلان همچنین از شرکت بادر که در زمینه ماشین آلات صنایع غذایی در شهر هامبورگ فعالیت دارد بازدید بعمل آورد و رییس سرمایه گذاران این شرکت آمادگی خود را برای راه اندازی واحد توسعه و تحقیقات (R & D) در دانشگاه گیلان اعلام نمود. در حاشیه این سفر، هیات دانشگاه گیلان بازدیدی از مرکز اسلامی شهر هامبورگ نیز بعمل آورد.

دانشگاه های استراسبورگ و ENSAM پاریس کشور فرانسه از دیگر مراکز آموزشی بودند که مورد بازدید هیات دانشگاه گیلان قرار گرفتند. دانشگاه استراسبورگ که با بیش از ۴۶۰۰۰ دانشجو یکی از بزرگترین دانشگاه های فرانسه است آمادگی خود را برای انجام پژوهش های مشترک بخصوص در زمینه مطالعات بین فرهنگی و ریاضی اعلام نمود و مقرر شد دانشجویان دوره دکتری با حمایت دانشگاه استراسبورگ برای انجام تحقیقات مشترک در دوره فرصت مطالعاتی از امکانات این دانشگاه بهره مند شوند. همچنین مسوولین دانشگاه ENSAM پاریس که بزرگترین دانشگاه علم و صنعت پاریس است برای عقد تفاهم نامه با دانشگاه گیلان اعلام آمادگی کردند و مقرر شد تا همکاری مشترک علمی بین گروه های فنی دانشگاه گیلان و دانشگاه ENSAM برقرار شود.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل