برگزاری مراسم پایان دوره دانش افزایی زبان فارسی دانشجویان دانشگاه آستراخان روسیه | چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ ۰۶:۵۵:۴۶
img_4074

در نشستی که صبح روز یکشنبه پنجم دیماه ۹۵ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی و با حضور رییس دانشکده، معاون آموزشی دانشکده، مدیر روابط بین  الملل دانشگاه،  تنی چند از اعضای هیأت علمی گروه های زبان فارسی و زبان روسی و دانشجویان دوره دانش افزایی زبان فارسی (از دانشگاه آستراخان روسیه) برگزار شد به دانش آموختگان لوح پایان دوره اعطا شد.

دانشجویان دانشگاه آستراخان ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران و حضور در دانشگاه گیلان، نقش این دوره را در جهت تقویت و تکمیل آموخته های خود در حوزه زبان و ادبیات فارسی، بسیار مثبت و ارزشمند قلمداد کردند و  از تلاش  اساتید در جهت آموزش هر چه بیشتر مهارت های مورد نیاز آنان قدردانی نمودند.

شایان ذکر است در نیسمال جاری تحصیلی تعداد ۱۰ نفر از دانشجویان رشته شرق شناسی دانشگاه آستراخان روسیه در قالب طرح تبادل دانشجو برای گذراندن دوره ادبیات فارسی (در موضوعات: ادبیات معاصر، تاریخ و فرهنگ ایران، واژه شناسی، مطبوعات،ادبیات معاصر، مهارتهای نوشتاری و نگارش، مکالمه زبان فارسی و خواندن متون فارسی) به دانشگاه گیلان اعزام شدند و همگی موفق به گذراندن این دوره شدند. همچنین بر اساس این طرح تعدادی از دانشجویان گروه زبان روسی دانشگاه گیلان  در ترم جاری جهت گذراندن دوره دانش افزایی زبان روسی به دانشگاه آستراخان اعزام شده اند.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل