تفاهم نامه همکاری بین دانشگاههای گیلان و استانبول | دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴:۵۴

دانشگاه گیلان، در راستای گسترش تعاملات بین المللی تفاهم نامه همکاری برای تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه استانبول منعقد کرد. در همین راستا در حال حاضر، دانشگاه گیلان میزبان هفت تن از دانشجویان دانشگاه استانبول، جهت شرکت در دوره کوتاه مدت آموزش زبان فارسی است. این دانشجویان در قالب طرح تبادل دانشجو، به دانشگاه گیلان اعزام شده اند.

بر اساس این تفاهم نامه که به امضای روسای دو دانشگاه گیلان و استانبول رسیده است، مقرر شده است تعدادی از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در رشته های (محیط زیست، علوم دریا، مهندسی شیمی، ریاضی، زیست شناسی، شیمی، فیزیک، معماری، هنرهای زیبا، شیلات، علوم ورزشی، مهندسی برق، جنگلداری، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، زبان و ادبیات انگلیسی، زبان و ادبیات فارسی) به مدت یک تا دو ترم تحصیلی در دانشگاه مقابل بگذرانند.

همچنین اعضای هیأت علمی رشته های مذکور نیز می توانند به مدت مشخصی (حداقل دو هفته و حداکثر سه ماه) از این طرح بهره­ مند شوند.

گفتنی است دانشگاه استانبول یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور ترکیه است که دارای ۲۱۰,۰۰۰ دانشجوست که از این تعداد ۱۲۰,۰۰۰ دانشجوی حضوری می باشند.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل