دانشگاه گیلان در جمع دانشگاههای برتر دنیا در حوزه مهندسی و فناوری | دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ۰۷:۳۴:۵۲

موسسه رتبه بندی تایمز، رتبه بندی موضوعی دانشگاههای جهان را در حوزه های مهندسی و فناوری منتشر کرد که در رتبه بندی سال ۲۰۱۹ این موسسه دانشگاه گیلان در این حوزه موفق به کسب رتبه ۴۰۰-۳۰۱  شد.

امتیاز شاخص های استنادی، درآمد صنعتی، چشم انداز بین المللی، پژوهش و آموزش دانشگاه گیلان  در رشته موضوعی  مهندسی و قناوری  به ترتیب ۵۳/۸، ۳۲/۵، ۱۴/۱، ۱۱/۷ و ۱۵/۳ است.همچنینن امتیاز شاخص های استنادی، درآمد صنعتی، چشم انداز بین المللی، پژوهش و آموزش دانشگاه گیلان  در رشته موضوعی علوم زیستی  به ترتیب ۸۵٫۷، ۳۰٫۷، ۱۷٫۱، ۱۱٫۲ و ۱۰٫۲ است.

در رتبه بندی امسال دانشگاه گیلان به همراه دانشگاه های صنعتی شریف، مازندران و کاشان در رتبه دوم کشوری قرار دارد.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل