دانشگاه گیلان در جمع دانشگاههای برتر دنیا در موضوعات علوم زیستی و علوم فیزیک | شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۵۵:۳۱

موسسه رتبه بندی تایمز، رتبه بندی موضوعی دانشگاههای جهان را در حوزه های علوم زیستی، علوم فیزیک، روانشناسی و پزشکی بالینی منتشر کرد. در رتبه بندی ۲۰۱۹ این موسسه دانشگاه گیلان برای نخستین بار در حوزه علوم فیزیک موفق به کسب رتبه ۶۰۰-۵۰۱ و در حوزه علوم زیستی موفق به کسب رتبه ۶۰۱+ شد.

امتیاز شاخص های استنادی، درآمد صنعتی، چشم انداز بین المللی، پژوهش و آموزش دانشگاه گیلان  در رشته موضوعی  علوم فیزیک  به ترتیب ۵۳/۸، ۳۲/۵، ۱۴/۱، ۱۱/۷ و ۱۵/۳ است.همچنینن امتیاز شاخص های استنادی، درآمد صنعتی، چشم انداز بین المللی، پژوهش و آموزش دانشگاه گیلان  در رشته موضوعی علوم زیستی  به ترتیب ۵/۲، ۳۲/۱، ۱۸، ۶/۹ و ۱۱/۳ است.

شایان ذکر است  حوزه موضوعی علوم فیزیک شامل رشته های: فیزیک، ، شیمی، ریاضی، آمار، نجوم، زمین شناسی، محیط زیست و علوم دریا ست.

همچنین حوزه موضوعی علوم زیستی شامل رشته های: زیست شناسی، کشاورزی، جنگلداری، علوم ورزشی و دامپزشکی است.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل