دبیرخانه ایرانی اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر به دانشگاه گیلان واگذار شد | یکشنبه ۹ آبان ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰:۳۶

در نوزدهمین اجلاس اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر، که با حضور روساي اين دانشگاه ها از تاریخ ۲۱ لغایت ۲۴ مهرماه ۱۳۹۵ در شهر ماخاچ کالا داغستان روسیه برگزار شد، دانشگاه گیلان به عنوان دبیرخانه ایرانی اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر تعیین شد.

در این اجلاس تمامی اعضا به همکاری های دو و چند جانبه بین کشور های عضو تاکید داشتند و همکاری های علمی را متضمن نزدیکی کشورهای حاشیه دریای خزر دانستند.همچنین دانشگاه دولتی داغستان در آغاز هشتاد و بنجمین سال فعالیتش به عنوان ریاست دوره ای این اتحادیه تعیین شد.اتحادیه دانشگاهها ی دولتی حاشیه دریای خزر از سال ۱۳۷۵ با هفت دانشگاه از پنج کشور حاشیه دریای خزر شروع به کار کرده و هم اکنون با ۵۵ دانشگاه و موسسه تحقیقاتی ایرانی و خارجی به کار خود ادامه می دهد.

در حاشیه این اجلاس نشست مشترکی بین روسای دانشگاه گیلان و دانشگاه دولتی داغستان روسیه برگزار شد و تفاهم نامه همکاری بین این دو دانشگاه با هدف گسترش روابط علمی، تبادل استاد و دانشجو و انجام تحقیقات مشترک در دریای خزر منعقد شد.

photogrid_1476639843886

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل