سخنرانی پروفسور عباس چرخچی از دانشگاه انسام پاریس در دانشگاه گیلان | شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۱:۵۸

در راستای تفاهم نامه منعقده مابین دانشگاه گیلان و دانشگاه  ENSAM پاریس، دانشگاه گیلان در روزهای چهارشنبه ۳۰ فروردین و شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶، میزبان پروفسور عباس چرخچی عضو هیأت علمی گروه مواد و پلیمر این دانشگاه و نیز پیر آندره لوت، وابسته همکاری های علمی دانشگاهی سفارت فرانسه در تهران بود.

در این دیدار پروفسور عباس چرخچی، سخنرانی علمی با عنوان: مواد هوشمند و روش های مدرن در خدمت تکنولوژی را ارائه نمود. همچنین پیرآندره لوت سخنرانی با عنوان همکاریهای علمی بین دانشگاههای ایران و فرانسه را ایراد نمود و در پایان به پرسش های حاضرین در خصوص شرایط تحصیل در کشور فرانسه و بورس های دولت فرانسه پاسخ داد.

در ادامه، جلسه مشترکی با حضور رییس دانشگاه گیلان و معاونین ایشان و نیز مدیر همکاری های علمی بین المللی تشکیل شد و در خصوص عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه منعقده و علی الخصوص شرایط راه اندازی دوره کارشناسی ارشد مشترک بین دو دانشگاه بحث و تبادل نظر به عمل آمد.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل