سمینار یک روزه دورنمای پژوهش در آلمان در دانشگاه گیلان برگزار شد | چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۵۷:۴۴

در راستای گسترش همکاری های علمی بین المللی با مراکز علمی و دانشگاه های معتبر دنیا و با همکاری موسسه  DAAD (موسسه تبادلات آکادمیک آلمان) در تهران، سمینار یک روزه دورنمای پژوهش در آلمان در دانشگاه گیلان برگزار شد.
در این سمینار که با حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه تشکیل شد، دکتر علی بانی، مدیر روابط بین الملل دانشگاه به معرفی دانشگاه گیلان و ارائه تاریخچه مختصری از دانشگاه و روند شکل گیری همکاری های مشترک با دانشگاه های آلمان پرداخت. سپس دکتر حسن پوربابایی نماینده  DAAD در دانشگاه گیلان،  به نمونه های عملی پژوهش های مشترک با حمایت  DAAD اشاره نمود.

در ادامه برنامه دکتر فرانس اشتوکل، رییس دفتر  DAAD در تهران به معرفی این مرکز و انواع برنامه های تحت حمایت  DAAD  اشاره نمود.
شایان ذکر است در پایان میزگردی در خصوص تجارب تحصیل در کشور آلمان، با حضور اعضای هیأت علمی فارغ التحصیل کشور آلمان تشکیل شد.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل