ظرفیت های دانشجویی برند حوزه بین الملل دانشگاه گیلان | شنبه ۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۳۵:۳۲

اولین جلسه هماهنگی دانشجویان داوطلب همکاری با بخش دانشجویی مدیریت بین الملل دانشگاه گیلان با حضور دکتر مجید وظیفه دوست معاون بین الملل دانشگاه و دکتر مرضیه شمس یوسفی سرپرست دانشجویان بین الملل دانشگاه در محل دفتر بین الملل دانشگاه برگزار شد.

دکتروظیفه دوست با اشاره به اهمیت جایگاه دانشگاه گیلان و ترازعلمی و شاخص های آموزشی ، پویایی بخش حوزه بین الملل با فعالیتهای دانشجویان جوان و دارای انگیزه را مهمترین هدف این همکاری بیان کرد.

دکترمرضیه شمس یوسفی سرپرست دانشجویان بین الملل دانشگاه نیز به توانمند سازی فعالیتهای ارتباطی دانشگاه گیلان با دانشگاههای کشورهای همسایه اشاره و افزود:ظرفیتهای علمی و اجتماعی دانشجویان در دانشکده های مختلف می تواند توانمندی های دانشگاه را به صورت برند خاص به جامعه دانشگاهی در حوزه بین الملل معرفی نماید و این جز با همت و تلاش همکاران افتخاری برای انعکاس این مهم میسر نخواهد شد.

معرفی و شناسایی ظرفیتهای علمی دانشکده های دانشگاه گیلان در قالب بروشور، فیلم کوتاه،عکس و همراهی در ارائه مطالب دانشگاهی به چهار زبان انگلیسی،عربی،آلمانی وروسی از اولویتهای اولیه این همکاری دانشجویی بیان شد.

در ادامه این جلسه دانشجویان به ارائه دیدگاه های خود پرداختند و مقرر شد برنامه های پیشنهادی همکاری به صورت مکتوب طی هفته آینده جهت بررسی به مدیریت بین الملل ارسال شود.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل