فراخوان اعزام دانشجو در قالب پروژه اراسموس پلاس اتحادیه اروپا | دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۱:۱۳

به اطلاع می رساند پروژه اراسموس پلاس بین دانشگاه گیلان و دانشگاه فرایبورگ آلمان در سال ۲۰۱۸ مصوب شذه و قرارداد همکاری آن به امضای طرفین رسیده است. اراسموس پلاس برنامه  بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو بین دانشگاهها و موسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده است. طبق این طرح دو نفر از دانشجویان رشته علوم و مهندسی جنگل دانشگاه گیلان در مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری که شرایط لازم را برای تبادل دانشجویی اراسموس پلاس داشته باشند به دانشگاه فرایبورگ و متقابلا دو دانشجوی دانشگاه فرایبورگ به دانشگاه گیلان اعزام خواهند شد. برنامه مذکور از خردادماه سال جاری آعاز شده و تا دو سال دیگر ادامه خواهد داشت.

شرایط اختصاصی و مدارک مورد نیاز دانشجویان متقاضی اعزام دانشگاه گیلان را می توانید در اینجا مشاهده نمایید.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل