مراسم پایان دوره دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دولتی آستراخان | شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ ۰۷:۳۱:۵۶

جشن پایان دوره دانشجویان دولتی آستراخان که به مدت یک ترم در مرکز زبان و ادبیات فارسی دانشگاه گیلان تحصیل کرده اند با حضور رئیس دانشکده علوم انسانی،سرپرست دانشجویان بین الملل دانشگاه ،سرپرست مرکز زبان و ادبیات فارسی ، مدیر گروه و اساتید گروه فارسی دانشکده علوم انسانی در اتاق شورا برگزار شد.

دانشگاه گیلان در راستای مبادلات دانشجویی و تبادلات علمی طی تفاهمنامه ای سالانه اقدام به پذیرش دانشجو از دانشگاه دولتی آستراخان روسیه و اعزام دانشجویان به این دانشگاه می نماید.

دانشجویان اعزامی دانشگاه آستراخان در سال ۹۷ با گذراندن دوره سه ماهه زبان و ادبیات فارسی در مراکز تخصصی زبان زیر نظر اساتید گروه فارسی موفق به گذراندن دروس و دریافت گواهی نامه کوتاه مدت ادبیات فارسی شده اند.

دکتر صفایی رئیس دانشکده علوم انسانی،دکتر مرضیه شمس یوسفی سرپرست دانشجویان بین الملل، دکتر صراحی رئیس مرکز زبان و ادبیات فارسی، دکتر خزانه مدیر گروه فارسی و دکتر عبادالهی معاون پژوهشی دانشکده علوم انسانی هر یک در این مراسم با آرزوی موفقیت برای دانشجویان ابراز امیدواری کردند که این حضور و تجربه در راستای توسعه فرهنگ دو کشور همسایه و تبادلات فرهنگی از طریق شناخت و آموزش بیشتر زبان تکرار شود و دانشجویان نیز هر یک با ابراز احساسات در خصوص زیبایی های گیلان و فرهنگ غنی مردم گیلان زمینبازدید از شهرهای اصفهان، کاشان و قمرا بسیار مثبت ارزیابی کرده و ایران را کشوری با قدمت تاریخی و فرهنگی غنی و مردمانی مهربان دانستند و آرزوی تکرار دوره آموزشی در دانشگاه گیلان و زندگانی در کنارمردمان ایران زمین را داشتند.

در پایان لوح تقدیر و دانشنامه دانشجویان آستاراخان با حضور مسئولین دانشگاه ارائه شد.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل