نمایشگاه توانمندی های دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران در اربیل عراق | چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۸:۵۶

در راستای توسعه روابط علمی و آموزشی میان دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران و دانشگاههای کردستان و معرفی توانمندی ها و ظرفیتهای همکاری بین وزارت علوم ایران و وزارت آموزش عالی اقلیم کردستان عراق ،نمایشگاه توانمندی های دانشگاههای جمهوری اسلامی  ایران در اربیل عراق در حال برگزاری است و دانشگاه گیلان یکی از اعضاء فعال حاضر در این نمایشگاه است.

تبادل استاد و دانشجو،انجام سمینارهای مشترک پژوهشی،جذب دانشجو،بررسی تدریس یا تاسیس رشته های مشترک و انعقاد تفاهمنامه های همکاری  دانشگاهی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه می باشد.

نمایشگاه از ۲۷ تا ۳۰ آذر ماه سال جاری در دانشگاه صلاح الدین اربیل عراق برقرار است و دکتر ارسلان دمیرچی و دکتر محمدامین صراحی نمایندگان علمی دانشگاه گیلان در این نمایشگاه می باشند.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل