فراخوان ۱۳۹۵ برنامه حمایت از کارگاه های آموزشی و همایش های بین المللی | یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۵۹:۵۸
NLogo

فراخوان ۱۳۹۵

برنامه حمایت از همایش‌ها و کارگاه‌های بین‌المللی

مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی برای کمک به ارتقای کیفیت و کمیتهمکاري‌هايعلمیوتبادلافکاروآرا میانصاحب­نظرانداخلیوخارجی، برگزاریهمایش‌های بین‌المللی در موضوعات مختلف را در دستور کار خود قرار داده است. این مرکز از سال ۱۳۸۹ با برگزاريهمایش‌های سالانه به منظورتقویتهمکاري‌هايعلمی، آشناییبیشتربادیدگاه‌هاي اندیشمندانسراسرجهانوبرقراريارتباط آ­­­ن­هاباپژوهشگران داخل کشور، گام‌هايمؤثريبرداشته است. در ضمن، مرکز اقدام به برگزاری کارگاه­­های آموزشی با هدف توسعه فعالیت­­های خود و ارائه یافته­های پژوهشی نموده است.

مدارک مورد نیاز و نحوه ارسال تقاضا برای شرکت در برنامه

فرم تقاضای شرکت در برنامه حمایت از همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی بین‌المللی

نامه تاییدیه رسمی معاونت پژوهشی یا مدیر کل امور بین‌الملل دانشگاه یا مراکز پژوهشی طرف ایرانی

زمان دریافت تقاضا و اعلام نتایج

دریافت تقاضا‌های ارسال شده به مرکز دوبار در سال در اول خرداد و اول آذر ۱۳۹۵ بوده و اعلام نتایج نیز در آخر تیرماه و آخر دی ماه ۱۳۹۵ صورت خواهد گرفت.

برای اطلاعات بیشتر به تارنمای www.cissc.ir مراجعه شود و یا با تلفن ۰۲۱۸۸۹۱۹۸۹۴ تماس گرفته شود.

گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل