شهریه سال تحصیلی ۹۵ – ۹۴

ویژگی های دوره آموزشی:

۱- تحصیل در پردیس دانشگاه طبق برنامه مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری می باشد.

۲- پذیرفته شدگان ملزم به رعایت قوانین و ضوابط دانشگاه و پردیس دانشگاهی خواهند بود.

۳- دوره تحصیلی بصورت حضوری و تمام وقت و در پردیس دانشگاهی خواهد بود.

۴- به دانش آموختگان این دوره مدرک رسمی دانشگاه گیلان با قید ( پردیس دانشگاه) اعطا خواهد شد.

۵- کارمندان دولت در صورت قبولی باید حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع( با امضای بالاترین مقام مسئول) را ارایه نمایند.

توجه:

– شهریه اعلام شده فوق شامل هزینه های اسکان، ایاب و ذهاب، تغذیه و سایر هزینه های دانشجویی نمی باشد.

– در صورت انصراف یا اخراج دانشجو در هریک از مراحل تحصیل و به هردلیل، وجوه دریافتی از دانشجو بابت شهریه به وی مسترد نخواهد شد و برای تسویه حساب حداقل به میزان نصف شهریه ثابت و متغیر تمام دوره از دانشجو اخذ خواهد شد.

مبلغ شهریه رشته های پردیس دانشگاهی برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری سال تحصیلی ۹۵-۹۴

مقطع   گروه آموزشی شهریه ثابت هر نیمسال  شهریه متغیرهر واحد نظری شهریه متغیرهر واحد عملی  شهریه هر واحدپایان نامه
کارشناسی   ارشد   علوم انسانی  ۲۱٫۶۰۰٫۰۰۰  ۲٫۴۰۰٫۰۰۰  ۳٫۰۰۰٫۰۰۰   ۶٫۰۰۰٫۰۰۰
 سایر گروههای آموزشی  ۲۵٫۲۰۰٫۰۰۰  ۲٫۴۰۰٫۰۰۰  ۳٫۰۰۰٫۰۰۰   ۶٫۰۰۰٫۰۰۰