قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ پردیس دانشگاهی دانشگاه گیلان | سه شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۴۹:۰۸

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ به استحضار می رساند زمان ثبت نام اینترنتی و مراجعه حضوری متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.
لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به این دانشگاه با توجه به تاریخ های اعلام شده در اطلاعیه سازمان سنجش خودداری نموده و به اطلاعیه های بعدی دانشگاه درخصوص زمان و مدارک لازم برای ثبت نام توجه فرمایید.

ضمناً به اطلاع کلیه دانشجویان پذیرفته شده تکمیل ظرفیت سال ۱۳۹۵ پردیس دانشگاهی می رساند علاوه بر مدارک اعلام شده می بایست در مقطع کارشناسی ارشد مبلغ ۱۸۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال تهیه و به همراه سایر مدارک تحویل آموزش نمایند.

• دیدگاه سعيد جلوه قاضياني در ۲۰ آبان ۱۳۹۵

سايت ثبت نام اينترنتي دريافت نشد لطفا اطلاع رساني كنيد چگونه بايد اطلاعات دانشجوىى ثبت شود

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
پردیس دانشگاهی دانشگاه گیلان