نکاتی در خصوص تبدیل وضعیت و سامانه نور رضوی | جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۲۳:۳۵

به منظور تسهیل فرآیند تبدیل وضعیت اعضای محترم هیات علمی نکات زیر جهت اطلاع و تاکید به حضور ایفاد می گردد:
کلیه درخواست های تبدیل وضعیت به‌همراه کد ملی، نام پدر، شماره تماس، ایمیل و نوع درخواست خطاب به دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه و متقاضیان تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی آزمایشی همزمان به رئیس دانشکده به شرح زیر صورت پذیرد:
-بورسیه های دانشگاه بلافاصله پس از فراغت از تحصیل برای تبدیل وضعیت از راتبه به پیمانی یا طرح سربازی،
-اعضای هیات علمی طرح سربازی پس از پایان تعهد برای تبدیل وضعیت از طرح سربازی به پیمانی
-اعضای هیات علمی پیمانی ۲ تا ۵ سال پس از تائیدیه پیمانی ارسالی از مرکز جذب برای تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی

-اعضای هیات علمی رسمی آزمایشی در صورت ارتقا مرتبه یا کسب ۱۰۰ درصد امتیاز دانشیاری با تائید رئیس کمیسیون تخصصی هیات ممیزه ۲ تا ۵ سال پس از ابلاغ رسمی آزمایشی برای تبدیل وضعیت به رسمی قطعی
همکاران محترم ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از درخواست و دریافت ایمیل از سوی مرکز جذب می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه/ جذب هیات علمی/ سامانه نور رضوی/ ویژه اعضای هیات علمی مدارک خود را در سامانه مذکور بارگذاری نمایند.
توجه:۱- نام کاربری کد ملی و رمز عبور ۴ عدد آخر کد ملی می باشد.
توجه ۲- در صورت بروز  اشکال احتمالی در  سامانه مذکور، با شماره تماس‌های موجود در بخش ارتباط با مرکز یا ارسال پیام در سامانه مذکور موضوع را با کارشناسان پشتیبانی مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم در میان گذاشته شود.

-کلیه مدارک درخواستی (از جمله شناسنامه، کارت ملی، پایان خدمت، اولین حکم و اخرین حکم، مدارک فوق دیپلم (در صورت ناپیوسته بودن)، لیسانس، فوق لیسانس و دکتری تخصصی و…) باید در سامانه بارگذاری شود.

اولین حکم و آخرین حکم کارگزینی قبل از بارگذاری در سامانه باید ممهور به مهر کارگروه صلاحیت علمی دانشکده ( نزد کمیته منتخب دانشکده می باشد) سپس اسکن و در سامانه بارگذاری شود.
-پس از بارگذاری کلیه مدارک و اطمینان از آن نسبت به تائید رزومه اقدام شود.
-یک هفته پس از تائید رزومه مجدداَ به سامانه نور رضوی مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات (قسمت ویرایش اطلاعات/ تبدیل وضعیت…..) اقدام شود.
-همکاران محترم توجه فرمایند پس از بررسی مدارک باید مجددا تائید رزومه انجام شود.
-همکاران لازم است یک هفته پس از تائید رزومه که درمرحله فوق انجام شده، سه نسخه از فرم شماره یک که پس از تائید رزومه از سامانه پرینت گرفته اند همراه با سه نسخه از مدارک درخواستی اشاره شده در انتهای فرم مذکور به دبیرخانه هیات اجرایی جذب ارائه و درخواست خود را از دبیرخانه هیات اجرایی جذب پیگیری فرمایند.
-تکمیل فرم امتیازات علمی برای بورسیه های دانشگاه که از راتبه به پیمانی یا طرح سربازی و اعضای هیات علمی طرح سربازی که پس از پایان تعهد به پیمانی تبدیل وضعیت می شوند، توسط کارگروه توانایی علمی الزامی است.
-اعضای کمیته توانایی علمی دانشکده شامل رئیس دانشکده، مدیر گروه، نماینده هیات اجرایی جذب دانشگاه و دو نفر از اعضای هیات علمی مرتبط با رشته متقاضی می باشد.
-پس از کامل شدن استعلامات از مراجع ذیصلاح، ابتدا پرونده در جلسه کارگروه صلاحیت عمومی سپس در جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه مطرح می شود.
-اعضای هیات علمی پیمانی که درخواست تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی را دارند باید پس از تکمیل پرونده علمی آن‌را به کمیته منتخب دانشکده تحویل نمایند و کمیته منتخب پس از بررسی، پرونده را به دبیرخانه هیات اجرایی جذب ارسال نماید. دبیرخانه هیات اجرایی جذب پس از بررسی در جلسه هیات اجرایی جذب مطرح و پس از تکمیل پرونده آن‌را در سامانه نور رضوی بارگذاری می نماید.
-روند تبدیل وضعیت با توجه به نوع درخواست و استعلامات از زمان ثبت رزومه که در بار دوم توسط همکاران انجام شده ممکن است بین ۶ تا ۱۲ ماه به طول بیانجامد.
-در طی بررسی پرونده متقاضیان پیامک هایی مبنی بر “پیام جدید در سامانه نور رضوی برای شما ثبت شده است” از سوی مرکز جذب ارسال می شود که ممکن است همکاران پس از مراجعه به سامانه پیامی مشاهده نمی کنند و این پیام به معنای تغییر ناشی از بارگذاری مدارک از سوی مرکز جذب یا دبیرخانه هیات اجرایی می باشد و در این خصوص مشکلی وجود ندارد.
-یاد آوری می شود دبیرخانه هیات اجرایی جذب پس از کامل شدن پرونده صلاحیت علمی و عمومی آن را در سامانه نور رضوی بارگذاری نموده سپس مدارک به صورت فیزیکی نیز به مرکز جذب ارسال  می شود.
-در نهایت مرکز جذب پس از بررسی مدارک در سامانه و برگزاری جلسات مربوط و همچنین تطبیق مدارک با مستندات سامانه نور رضوی نسبت به صدور ابلاغ اقدام می نماید.

جذب هیأت علمی