دسترسی کاربران محترم کتابخانه های دانشگاه گیلان به مقالات علمی فارسی و لاتین پایگاههای اطلاعات علمی ملی و بین المللی megapaper فراهم شد. | چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ ۰۸:۳۳:۴۳

کاربران محترم باید در سامانه ی اطلاعاتی Megapaper ثبت نام نموده و پس از آن لینک ارسالی از مگاپیپر به پست الکترونیک شان را فعال نمایند.

دریافت فایل راهنما

• دیدگاه سیده مینو میرعرب رضی در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶

باسلام و وقت بخیر. دانشجو پردیس دانشگاه گیلان هستم. در مقطع دکترا. امکان استفاده از سایت پرکویست هست؟

• دیدگاه ketab در ۱۴ آبان ۱۳۹۶

با سلام. بله شما وارد لینک مگا پیپر که در سایت قرار داده شده شوید و بعد از ثبت نام میتوانید از کلیه سایت هایی که در سایت مذکور عرض شد استفاده فرمایید

• دیدگاه علی عطائی کوزانی در ۱۸ شهریور ۱۳۹۶

عضویت قبلی دارم اما الان در دسترس نیست

با سلام. به طبقه ۵ کتابخانه مرکزی واحد ای تی مراجعه فرمایید

• دیدگاه آدینه عبدی طبالوندانی در ۹ مهر ۱۳۹۶

مقاله های مربوط به رشته فیزیک خاک را می‌خواهم.

طبقه یک کتابخانه مرکزی سرکار خانم خان عمویی مراجعه فرمایید تا راهنماییتان کنند

• دیدگاه نرگس علی نیا در ۲۵ آذر ۱۳۹۶

با سلام و خسته نباشید. آیا از خانه نمی شود وارد سایت مگا پیپر شد و ثبت نام کرد؟ بعد از ورود به سایت مگا پپیپر و تکمیل فرآیند ثبت نام می نویسد که شما در محدوده ip دانشگاه گیلان نیستید؟ لطفا راهنمایی فرمایید….

• دیدگاه ketab در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

با سلام، در خارج از شبکه (اینتر نت ) دانشگاه گیلان شما باید از vpn دانشگاه گیلان استفاده بفرمایید تا IP سیستم شما به IP دانشگاه گیلان تغییر یابد تا بتوان از مگا پیپر و سایر سرویس هایی که بر اساس IP قابل دسترس می باشند . استفاده فرمایید.

• دیدگاه مهدی ملایی در ۲۴ دی ۱۳۹۶

سلام خسته نباشید