اولین کارگاه تخصصی در زمینه بهینه سازی مقید به معادلات با مشتقات جزئی ، کاربردها و نرم افزارها | پنج شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۵:۵۹

اولین کارگاه تخصصی در زمینه بهینه سازی مقید به معادلات با مشتقات جزئی ، کاربردها و نرم افزارها در تاریخ ۱۹ شهریور ماه در دانشکده علوم ریاضی برگزار می گردد.
بهینه سازی مقید به معادلات با مشتقات جزئی در مهندسی مکانیک، برق، عمران و ریاضیات کاربردی به وفور ظاهر می شوند به طور ویژه در ریاضی در مسایل وارون، در مکانیک جامدات در طراحی بهینه بدنه (هواپیماها، کشتی ها راکت)، در طراحی دماغه و بال هواپیماها، در خودرو سازی در طراحی بهینه خودروها، در برق در طراحی کنترل بهینه سیستم های توزیعی و در هوافضا در طراحی بهینه سامانه های موشکی (انتخاب و تحلیل بهترین مسیر، طراحی بدنه موشک و … ) کاربرد دارد.
با وجود کاربردهای بهینه سازی مقید به معادلات با مشتقات جزئی در صنایع، به ندرت در دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور به این مسئله پرداخته شده است، که همین مسئله انگیزه اصلی ما در تشکیل این کارگاه بوده است.
محورهای اصلی کارگاه:
۱٫مباحثی در معادلات با مشتقات جزئی، روش های حل و فضاهای جواب
۲٫بررسی مفاهیم نظری بهینه سازی مقید به معادلات با مشتقات جرئی و روش های حل عددی
۳٫بررسی برخی کاربردها نظیر :کنترل بهینه، مسایل وارون، طراحی بهینه اشکال، مساله کمینه کشش بال هواپیما
۴٫نرم افزار Freefem++
سخنرانان: دکتر حبیب عماری دانشکده ریاضی -دانشگاه ETH سویس
دکتر محمد کیانپور دانشکده علوم ریاضی – دانشگاه گیلان
دکتر رضا انصاری دانشکده فنی – دانشگاه گیلان
علی محمودی نهرانی دانشکده علوم ریاضی- دانشگاه گیلان
برای اطلاعات بیشتر به لینک مراجعه فرمایید.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-خیابان نامجو
دانشکده علوم ریاضی