نشست صمیمی اعضای شورای مرکزی کانون همیاران سلامت روان با معاونت دانشجویی دانشگاه | چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۰:۰۹

در این نشست رئیس مرکز مشاوره با مروری بر موفقیت های کانون همیاران سلامت روان دانشگاه گیلان طی ۳ سال شکل گیری آن (انتخاب کانون همیاران سلامت روان دانشگاه گیلان  بعنوان ۱۰ کانون برتر در دومین و سومین همایش سراسری دانشجویان همیار) از حمایت های معاونت دانشجویی تشکر نموده و کانون همیاران را روبه رشد ارزیابی کردند. سپس آقای فراهانی دبیر کانون همیاران ، گزارشی از فعالیتهای کانون در حوزه های مختلف آموزشی،تفریحی و پیشگیرانه  را ارائه نمودند. در پایان آقای دکتر افراخته ضمن تقدیر از زحمات اعضای کانون خواستار تعامل بیشتر اعضای کانون همیاران با تشکل ها ،کانون های دانشجویی و شورای صنفی دانشگاه شدند.

01333690465،01333690448
سایت اصلی دانشگاه، مرکز مشاوره