هشتمین نشست هیأت های استانی نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت برگزار شد | شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۵۷:۱۸

هشتمین نشست هیأت های استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت با حضور اعضای هیأت های نظارت استانی دانشگاه های منتخب کشور در روز های ۱۴ و ۱۵ شهریور ۹۷ در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار شد. در این نشست نمایندگان هیأت های استانی نظارت و ارزیابی استانهای کشور در پنل های تخصصی به تبادل نظر و هم اندیشی پرداختند و هر یک تجربیات خود را از فرایند نظارت و ارزیابی در اختیار دیگران قرار دادند. در روز دوم نشست آقای دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قدردانی از هیأت های استانی و مهم دانستن امر نظارت و ارزیابی در ارتقاء سطح کیفی آموزش عالی کشور گفت: شما در نظارت و ارزیابی ها مامور به نتیجه نیستید، وظایف تان را به نحو احسن انجام دهید و مایوس نشوید و ما در زمان لازم از نتیجه کار شما بهره می گیریم.

دکتر غلامی با بیان اینکه درنظارت و ارزیابی ها به درون حرکت کنید وهمچنین نگاهی به آینده مراکزآموزش عالی نیز داشته باشید، گفت: نوآوری و تغییر در شاخص ها و چارچوب ها در امر نظارت و ارزیابی و تجدید نظرها باید از اهداف اصلی هیات های نظارت و ارزیابی استانی باشد.

وی افزود: نتایج نظارت و ارزیابی باید قادر باشد برنامه های کلان دانشگاه ها را نقد و بررسی کند تا دانشگاه ها با استفاده از نتایج ارزیابی در هزینه ها صرفه جویی کرده و در بازنگری برنامه ها ی شان از این نتایج استفاده کنند.

برای خواندن مشروح گزارش اینجا را کلیک کنید

مدیریت نظارت و ارزیابی