هشدار دانشگاه پیام نور به داوطلبان تحصیل در دوره های فراگیر کارشناسی ارشد | دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۴:۴۳
هشدار دانشگاه پیام نور به داوطلبان تحصیل در دوره های فراگیر کارشناسی ارشد

تبلیغات موسسات درخصوص پذیرش فراگیر دانشگاه پیام نور غیرقانونی است

به اطلاع متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور می رساند، این دانشگاه برای هیچ یک از موسسات آموزشی مجوزی را برای ثبت نام داوطلبان و یا ادامه تحصیل آنها صادر نکرده است و بارها اعلام نموده که فعالیت همه موسسات آموزشی که با استفاده از نام و اعتبار این دانشگاه فعالیت و تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی است.
جزئیات نحوه شرکت در دوره های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور صرفا از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و پرتال دانشگاه پیام نور به نشانی www.pnu.ac.ir اعلام شده است و دانشگاه پیام نور با هیچ موسسه ای در این زمینه همکاری ندارد.

***تذکر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه گیلان:

مؤسسات آموزش عالی آزاد استان (لینک) صرفاً مجری دوره های آمادگی برای ورود به دوره فراگیر دانشگاه پیام نور هستند و گذراندن این دوره ها الزاماً منجر به ورودد به دانشگاه نخواهد شد.

مدیریت نظارت و ارزیابی